Productie fitinguri

Un fiting este un nod fără de care o conductă este imposibilă.
Toate virajele, complexitățile și tranzițiile diferitelor game de țevi sunt furnizate de fitinguri. Deci, folosind aceste detalii, se va dovedi să unească țevi de diferite secțiuni. La alegerea elementelor de legătură, trebuie să se țină cont de faptul că acestea trebuie să fie din același material ca precum conducta.

Fitinguri de compresie

Un fiting de compresie este un fiting de compresie de tip compresie, care este utilizat pentru instalarea țevilor HDPE, PP, PVC fără utilizarea unei mașini de sudură. Au forme variate, cu fire interne și externe. Fitingul constă din: un corp, un inel O, un inel de strângere, un manșon de presare, o piuliță de strângere.
Sistemul este protejat de auto-desfășurare în timpul smucirilor, vibrațiilor, loviturilor de berbec și solicitărilor axiale, datorită proprietăților ridicate de cuplare ale inelului de strângere.
Fitingurile de compresie pentru țevile din polietilenă garantează etanșeitatea completă la joncțiunea secțiunilor conectate ale sistemului PE fără utilizarea unei mașini de sudură
Potrivit pentru
conducte de apă
Ușurință de instalare
Instalarea necesită doar un tăietor de țevi, chei
Rezistă la temperaturi de până la 100⁰С
Tipuri de fitinguri de compresie

Fitinguri de electrofuziune

Fitingurile de electrofuziune pentru țevi HDPE (fittings de electrofuziune, fitinguri cu un element de încălzire electric încorporat) sunt un tip de elemente de conductă concepute pentru a conecta țevi din polietilenă de joasă presiune de gradele de înaltă densitate PE-100 și PE-80. Sunt realizate prin turnare prin injecție.
sau prin extrudare urmată de prelucrare mecanică. Fitingurile de electrofuziune sunt disponibile în diametre exterioare de la 20 la 110 mm.
Proces de producție: un element de încălzire cu termistor electric sub formă de spirală metalică este așezat în corpul fitingului.
Fitingurile de electrofuziune din polietilenă sunt conectate la țevi sau alte fitinguri din polietilenă folosind o mașină de sudură specială pentru sudarea prin electrofuziune a țevilor HDPE, care furnizează tensiune încălzitorului încorporat, de la care sunt topite suprafața interioară a fitingului și suprafața exterioară a țevii. . Rezultatul este o legătură puternică și durabilă.
Tipuri de fitinguri de electrofuziune
Domenii de utilizare
Pe linii drepte
La ramuri și coturile conductei
La intersecții cu fitinguri pentru conducte
În locurile în care se modifică Ø conductei de apă
În locurile în care țevile se schimbă din polietilenă în metal
Pentru conducte de apă din polietilenă cu presiunea 16 at
Durată de viață - 50 de ani

Marcare

Fitingurile de electrofuziune pentru conductele HDPE trebuie să fie marcate
sub forma unui cod de bare, care conține informații despre temperatura de încălzire, puterea tensiunii și timpul nominal de sudare, care este necesar pentru topirea și conectarea ulterioară a suprafețelor fitingului și țevii, precum și timpul de răcire după sudare, care este necesar pentru a obține o legătură strânsă. Informațiile din codul de bare sunt citite electronic
folosind un aparat de sudura sau vizual.

Exemplu:
XXX000 - articol de potrivire;
00v - tensiune de sudare, V;
00s - timpul nominal de sudare, sec;
CT. 00 m - timp de răcire după sudare, min.

Fitinguri segmentate pentru țevi

Fitingurile sudate sunt fitinguri segmentare pentru țevile HDPE, care sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate, joasă presiune, de clase PE80 și PE100. Astfel de fitinguri sunt adesea numite fitinguri de segment deoarece sunt produse
din segmente (părți separate) de țevi de polietilenă.
Scopul principal al fitingurilor segmentate este
în racordarea țevilor din polietilenă în ramuri
și coturile conductei. Astfel de piese sunt ideale pentru conectarea țevilor HDPE (PE80 și PE100), deoarece sunt fabricate din același material, respectiv, au aceleași proprietăți și caracteristici tehnice, ceea ce face ca sistemul de conducte să fie foarte fiabil.
Proces de producție: segmentele separate sunt tăiate dintr-o țeavă de polietilenă folosind un ferăstrău cu bandă pentru o viitoare fiting. Folosind metoda de sudare cap la cap folosind mașini de sudură pentru țevi HDPE, aceste segmente sunt sudate împreună în unghi drept.
Tipuri de fitinguri de segment
Contacte
Doriți să plasați o comandă?
Completați formularul, și managerul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile.
Ore de lucru:
Luni-Vineri de la 9:00 la 17:00
Birou
Adresa:

Telefon:

E-mail:
Moldova, Tiraspol,
St.Provsoiuzov, 50
+373(533)9-31-45
+373(533)2-51-37
office@polimir.org
Productie
Adresa:
Moldova, regiunea Grigoriopol, s.Mayak